Home2019-08-21T13:17:29+00:00

LOGIC SOFT SYSTEM – Partenerul tau de incredere !

Servicii de arhivare si organizare a documentelor contabile, financiare, resurse umane, medicale, asiguratorii, contracte, documente interne.

detine autorizatie in conformitate cu prevederile legale !

Serviciile arhivistice pentru care este necesara autorizatie de functionare emisa de catre Arhivele Nationale

prelucrare arhivistica
restaurare
legatorie
pastrare si conservare
utilizarea documentelor detinute

Avand in vedere Legea Arhivelor Nationale (nr. 16/1996) republicata, Legea nr. 138/2013 si normele metodologice pentru aplicarea acesteia, se impune creatorilor de documente respectarea unor conditii in ceea ce priveste organizarea, arhivarea, pastrarea si depozitarea acestora. Acestia trebuie sa tina evidenta tuturor documentelor intrate, a celor intocmite pentru uz intern precum si a celor iesite.

Periodic documentele trebuie grupate in unitati arhivistice conform nomenclatorului arhivistic. Gruparea se face dupa mai multe criterii care sunt specifice fiecarui creator de documente.

 

Legea Contabilitatii prevede ca in situatia reorganizarii persoanelor juridice, acestea vor lua masuri in vederea pastrarii si arhivarii documentelor justificative si a registrelor de contabilitate.

AVANTAJELE COLABORARI CU NOI

reduceti spatiul de depozitare 35%
organizati structural toate documentele 100%
cautarea oricaui document va fi mult mai usoara 100%
respectati reglementarile legale 100%

Puteti solicita o evaluare GRATUITA

SOLICITA ACUM OFERTA PERSONALIZATA

Detalierea serviciilor arhivistice si componenta

Personal responsabil de activitatea arhivistica

Arhivist
Arhivist
Persoana hotarata, cu atitudine pozitiva si autocontrol care raspunde de prelucrarea, administrarea, pastrarea, utilizarea si protejarea arhivei din cadrul unei firme sau institutii. Are studii superioare de specialitate si detine calificare conform fisei postului.
Arhivar
Arhivar
Persoana cu spirit de observatie dezvoltat, cu o foarte buna capacitate de comunicare si de orientare in spatiu. Gestioneaza, administreaza si prelucreaza fondul arhivistic al unui creator/detinator de arhiva bazandu-se pe experienta acumulata un urma unor cursuri de formare acreditate.
Legator
Legator
Persoana foarte echilibrata emotional, cu memorie foarte buna, atentie concentrata si distributiva precum si extrem de indemanatica in manevrarea echipamentelor si materialelor specifice activitatii de legatorie. Este energic, flexibil, adaptabil, perseverent si are aptitudini tehnice de nivel mediu.

Sigur si eficient

Oferim tuturor clientilor si potentialilor clienti consiliere gratuita in vederea stabilirii etapelor necesare pentru organizarea interna a documentelor existente. Este suficient sa trasmiteti o cerere prin mijloacele de contact puse la dispozitie, iar noi vom veni la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Reconditionare

Oferim clientilor nostri posibilitatea reconditionarii dosarelor vechi in cazul in care acestea au un grad crescut de deteriorare. Practic, fiecare dosare este refacut prin aplicare de coperti si inscrisuri noi, cusuturi noi precum si generare opis daca este cazul.