prelucraredate

/prelucraredate
prelucraredate2018-07-12T11:26:52+00:00

Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC LOGIC SOFT SYSTEM SRL (cu denumirea veche  SC ARHILOG SOFT SRL-D) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este de a oferi informatii clientilor sau potentialilor clienti referitor la serviciile ofertite de SC LOGIC SOFT SYSTEM SRL (cu denumirea veche  SC ARHILOG SOFT SRL-D).

Puteti oricand solicita, in mod GRATUIT, modificarea sau stergerea informatiilor din baza noastra de date. Datele noastre de contact le gasiti la sectiunea CONTACT a site-ului.

 

Sigur si eficient

Oferim tuturor clientilor si potentialilor clienti consiliere gratuita in vederea stabilirii etapelor necesare pentru organizarea interna a documentelor existente. Este suficient sa trasmiteti o cerere prin mijloacele de contact puse la dispozitie, iar noi vom veni la dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Reconditionare

Oferim clientilor nostri posibilitatea reconditionarii dosarelor vechi in cazul in care acestea au un grad crescut de deteriorare. Practic, fiecare dosare este refacut prin aplicare de coperti si inscrisuri noi, cusuturi noi precum si generare opis daca este cazul.